elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà llança una campanya de sensibilització per a fomentar la recollida dels excrements dels gossos

Les Coves de Vinromà llança una campanya de sensibilització per a fomentar la recollida dels excrements dels gossos
  • Els veïns ja poden trobar els cartells i fullets de la campanya en les dependències municipals i en els establiments de la localitat

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha llançat una campanya de conscienciació ciutadana per a fomentar la recollida dels excrements dels gossos amb la finalitat de sensibilitzar als propietaris de mascotes de la necessitat de mantenir nets els carrers del municipi.

Els veïns i veïnes ja poden trobar els cartells i fullets de la campanya en les dependències municipals i en els diferents establiments de la localitat. En concret, el material insta a la col·laboració ciutadana amb la frase ‘Amb la teua acció mantens net les Coves de Vinromà’ i recorda que la no recollida pot implicar sancions.

‘Aquesta és una problemàtica molt comuna que hem de combatre amb la conscienciació ciutadana. Esperem que aquesta campanya serveixca per a sensibilitzar a la població, perquè entre tots i totes podem mantenir net el municipi amb un gest tan senzill i de respecte als altres com el de recollir els excrements quan sortim a passejar la nostra mascota’, ha assenyalat Mònica Nos, alcaldessa de la localitat.

Pujar