elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà llança la campanya “Cuidem als nostres majors” per a afavorir el seu benestar

Les Coves de Vinromà llança la campanya “Cuidem als nostres majors” per a afavorir el seu benestar
  • La iniciativa consisteix en el lliurament de bons-descompte a les persones majors de 65 anys i injectarà 5.000 euros als establiments locals

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha informat de la posada en marxa de la campanya “Cuidem als nostres majors”, una iniciativa que busca incrementar el benestar d'aquest col·lectiu afavorint accions de cura personal orientades a la salut física i emocional.

L'acció està dirigida a persones majors de 65 anys i consistirà en el lliurament de bons-descompte canviables en el llistat d'establiments locals adherits a la promoció. En aquest sentit, la proposta també persegueix revitalitzar el xicotet comerç.

Així doncs, aquesta campanya injectarà 5.000 euros entre tots els establiments de la localitat adherits a la proposta i repartirà 5 vals de 5 euros a cada persona major que desitge acollir-se. En concret, a partir de l'1 de juny podran passar pel consistori a recollir aquestos vals i entregar-los quan acudisquen als comerços per a fer efectiu el descompte.

La iniciativa “Cuidem als nostres majors” estarà activa durant els mesos de juny, juliol i agost i comptarà amb la participació dels negocis locals Centre de Bellesa LOC, Centre d'Estètica Clàudia, Centre d'Estètica i Bellesa Dermia, Clínica Dental Miguel Sorlí Naquer, Fisioteràpia Miguel Zaragozá,  Perruqueria Sebastià, Perruqueria Sonia Albella, Perruqueria Unisex Ana i Podologia Agnés Moreno.

L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que “l'objectiu primordial d'aquesta campanya és millorar la qualitat de vida de les persones majors incentivant les accions de cura personal i de salut. A més, estem donant suport a l'activitat del sector comercial local, que també es veurà beneficiat”.

Pujar