elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà instal·la un panell interactiu per a apropar els recursos turístics a veïns i visitants

Les Coves de Vinromà instal·la un panell interactiu per a apropar els recursos turístics a veïns i visitants
  • L'Ajuntament ha obtingut una subvenció de 8.447 euros de Turisme Generalitat Valenciana per a la implantació d'aquest punt situat en la plaça Espanya

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha instal·lat un panell turístic interactiu en la plaça Espanya amb la finalitat d'apropar els atractius del municipi a veïns i visitants adaptant-se a les noves tecnologies.

Aquest punt està disponible les 24 hores en 4 idiomes i ofereix a l'usuari variada informació en matèria d'allotjament, llocs d'interès, festes, rutes o agenda, entre altres categories.

La inversió del panell procedeix d'una subvenció de 8.447 euros obtinguda de Turisme Generalitat Valenciana, la qual ha cobert el 65% del cost total.

‘Estem treballant en diverses direccions per a donar a conèixer el potencial turístic de la població, per la qual cosa la posada en marxa d'aquest element ens permet disposar en el centre del poble d'un recurs interessant que funcionarà de reforç una vegada tinguem en funcionament el punt d'informació turística a la Casa Senyorial Boix Moliner’, ha destacat la primera edil, Mònica Nos.

Pujar