elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà inicia un curs de defensa personal

    L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha impulsat un curs gratuït de defensa personal impartit per la covarxina i campiona nacional i internacional de wushu Elena Vilallonga, iniciativa emmarcada en les ajudes del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere.

    El curs, que ha arrancat aquest cap de setmana en les instal·lacions del CEIP La Moreria, consta de dues sessions més orientades a l'adquisició de nocions bàsiques de defensa, de manera que en la primera classe les participants han pogut aprendre tècniques com els bloquejos bàsics de cops o la solta d'agarres de nina o de coll.

    Amb el desenvolupament d'aquest projecte l'equip de govern pretén donar visibilitat a la dona i dotar-la de recursos amb la finalitat de prevenir accions relacionades amb la violència de gènere, així com contribuir a fer efectiu el dret a la igualtat d'oportunitats entre homes i dones.

    L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha assenyalat que 'hem concebut aquesta iniciativa com un recurs útil per a les joves, que pel simple fet de ser dones estan exposades a més riscos. Considerem que és una proposta interessant, ja que pot ajudar-les a defensar-se davant una possible agressió'.

    Pujar