elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà inaugura la ruta urbana verda del Camí Nou

Les Coves de Vinromà inaugura la ruta urbana verda del Camí Nou
  • El projecte va rebre el primer premi del concurs provincial a la regeneració urbana

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha inaugurat el Camí Nou després de la seua transformació en una ruta urbana verda amb la finalitat de revitalitzar el barri antic i dotar al veïnat d'un recorregut per a gaudir del paisatge del municipi, transitant paral·lelament a l'antic emmurallament de la localitat i al desnivell del riu.

A l'acte han assistit l'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, el president de la Diputació de Castelló, José Martí i el diputat de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet. Així com l'arquitecte guanyador del premi, Alejandro Martínez, l'empresa constructora i l'equip tècnic del projecte, també els regidors de la corporació municipal Joan Vilaplana i Rosa Boira, que han fet un recorregut per la via.

Les obres de reconversió del Camí Nou han sigut possible gràcies al premi dotat amb 180.000 € que va aconseguir el municipi amb aquest projecte, quedant en primer lloc en el concurs provincial de regeneració urbana, CRU-II, a l'ús de material ceràmic en aquestes actuacions per part de la Diputació de Castelló.

L'alcaldessa del municipi, Mónica Ens, ha destacat que "la transformació d'aquest espai aportarà vitalitat al barri antic del municipi i valor a l'entorn del riu, convertint el Camí Nou en un lloc còmode per a poder córrer, passejar o simplement gaudir del paisatge".

Pujar