1 d’octubre de 2020 1/10/20

Les Coves de Vinromà inaugura la Fira de Nadal amb més de 30 parades de gastronomia, artesania i decoració

Les Coves de Vinromà inaugura la Fira de Nadal amb més de 30 parades de gastronomia, artesania i decoració - (foto 1)
  • La mostra, que també estarà oberta al llarg del diumenge, ofereix una variada programació amb propostes culturals, infantils i gastronòmiques

MÉS FOTOS
Les Coves de Vinromà inaugura la Fira de Nadal amb més de 30 parades de gastronomia, artesania i decoració - (foto 2)

Veïns i visitants ja poden gaudir de la Fira de Nadal de les Coves de Vinromà, mostra situada en la Pista Ravaleta amb la qual el municipi dóna la benvinguda a les festes i on poden trobar-se més de 30 llocs de gastronomia, artesania i decoració al llarg de les dos jornades d'aquest cap de setmana.

L'acte d'inauguració de la fira, que ha estat amenitzat pel Grup de Danses local, ha comptat amb l'assistència de l'alcaldessa de la població, Mònica Nos, els diferents membres de la corporació municipal, les regines i dames de les festes, així com diferents alcaldes i regidors d'altres municipis.

A més, al llarg de la jornada el públic ha participat en les propostes contemplades en el programa tals com les visites guiades a la Sala d'Exposicions, tallers i teatre per als més menuts i una degustació de massapà.

L'obsequi de bosses reutilitzables per cada 25 euros de compra ha estat un altre dels punts destacats d’aquesta edició, iniciativa de caràcter sostenible que ha tingut bon acolliment entre el públic.

En la jornada del diumenge les propostes culturals i infantils continuaran amb l'actuació del Cor de la Unió Musical Covarxina, les visites guiades a la Sala d'Exposicions, una activitat familiar de neteja del riu al voltant del reciclatge i un servei informatiu de Creu Roja dirigit a les persones majors.

‘Com cada any intentem que la Fira de Nadal ofereixca productes i experiències que resulten atractives per al públic. En aquesta mostra es poden degustar torrons, formatges, embotits o adquirir algun regal nadalenc, per això convidem a tots a apropar-se a les Coves de Vinromà aquest cap de setmana’, ha explicat l'alcaldessa, Mònica Nos.

Pujar