elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà impulsa les I Jornades del Benestar per al 22 de juny

Les Coves de Vinromà impulsa les I Jornades del Benestar per al 22 de juny
  • L'esdeveniment ofereix sessions gratuïtes de ioga, pilates, una xerrada de nutrició i un taller de gestió d'emocions, entre altres activitats

Les Coves de Vinromà acollirà la celebració de les I Jornades del Benestar el pròxim 22 de juny, esdeveniment organitzat pel professor de ioga i instructor de tai chi Jaume Adell amb la col·laboració de l'Ajuntament del municipi. 

Les I Jornades del Benestar oferiran tallers i activitats gratuïtes durant tot el dia en la Pista Ravaleta. Així mateix, al matí s'oferirà un taller de ioga, una xerrada de nutrició i una classe de pilates, mentre que a la vesprada la programació inclou activitats infantils, aromaterapia, un taller de gestió d'emocions i una sessió de bols tibetans. 

A més, al llarg de la jornada es podrà gaudir de música en directe a càrrec de Phanktomb48, del producte local de l'empresa local Tot de Poble i del menjar vegetarià de Achicoria Comida Sana. 

Les persones interessades han de portar-se la seua esterilla i inscriure's a l'Ajuntament del municipi prèviament al dijous dia 20.

Pujar