elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà forma part de l’Eco Rallye de la Comunitat Valenciana en la seua aposta per les energies renovables

Les Coves de Vinromà forma part de l’Eco Rallye de la Comunitat Valenciana en la seua aposta per les energies renovables
  • La competició ha discorregut per la travessia principal del municipi, on es troben dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà forma part de l’Eco Rallye de la Comunitat Valenciana 2020, acció que mostra la seua aposta per les energies renovables i el respecte al medi ambient.

La competició, que ha arrancat aquest divendres 13 de novembre des de la capital de la Plana, ha discorregut per la travessia principal de les Coves de Vinromà, on existeixen dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

Passades les 13.15 hores els pilots han començat a arribar al municipi, on els vehicles han circulat a 30 km/h en ser el tram de regularitat més llarg del circuit en interior de població.

L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que “continuem donant mostres del nostre compromís amb la sostenibilitat i la promoció d'energies més respectuoses i beneficioses per al medi ambient. Les entitats locals hem d'assumir aquesta responsabilitat i espentar aquesta transició energètica”.

De fet, el municipi s'ha integrat en el mapa de mobilitat sostenible amb la instal·lació dels dos punts de recàrrega. Així mateix, ha incorporat un cotxe elèctric a la flota municipal i ha renovat gran part de la il·luminació municipal amb l'ús de tecnologia led.

Pujar