elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà finalitza les obres de la passarel·la que connecta el nucli urbà amb el poliesportiu

Les Coves de Vinromà finalitza les obres de la passarel·la que connecta el nucli urbà amb el poliesportiu
  • L'actuació, que està emmarcada en la subvenció del Pla Castelló 135, suposa una millora significativa per a la seguretat dels veïns i veïnes

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha finalitzat les obres de la passarel·la que connecta el nucli urbà amb el Poliesportiu Municipal “El Temple”, vial sobre el llit del riu que servirà d'accés a la zona esportiva evitant el trànsit per la carretera.

Es tracta d'una actuació que aporta una solució al risc que suposa accedir a peu o amb bicicleta al poliesportiu per la carretera provincial CV-133, vial sense voreres ni voral utilitzat fins ara per a acudir a aquestes instal·lacions.

Així mateix, a més d'afavorir la integració del poliesportiu en el nucli urbà, l'execució d'aquesta passarel·la millora la canalització de les aigües que poden discórrer per aquest llit.

L'actuació està emmarcada en la subvenció del Pla Castelló 135 de la Diputació i ha suposat una inversió aproximada de 98.000 euros.

“L'adequació d'aquest pas que uneix la Pista Ravaleta i el poliesportiu municipal és de gran importància per a la nostra població, ja que implica una millora significativa per a la seguretat dels veïns i veïnes“, ha indicat l'alcaldessa del municipi, Mònica Nos.

 

Pujar