elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà finalitza les obres del carril d'espera de la Venta la Figuera

Les Coves de Vinromà finalitza les obres del carril d'espera de la Venta la Figuera

    L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha aportat una solució als veïns de la Partida de Dalt amb l'adquisició d'una finca per a poder dur a terme les obres del carril d'espera en el tram de carretera de la Venta la Figuera, una actuació reclamada des de fa dècades per la perillositat d'aquest punt.

    Amb la conclusió dels treballs s'ha atès una reivindicació històrica, ja que els veïns i veïnes havien reclamat una actuació eficaç sobre aquest tema a causa dels accidents ocorreguts en aquest tram. Així mateix, des del principi de la legislatura l'equip de govern es va marcar com a prioritària aquesta actuació, que ha assumit la Generalitat Valenciana després de diverses gestions per part de l'Ajuntament.

    L'alcaldessa de la localitat, Mónica Nos, ha expressat la seua ‘satisfacció en poder tancar aquest capítol contribuint a la seguretat viària i donant resposta a una demanda dels veïns de la Partida de Dalt’.

    Així mateix, s'han aprofitat aquestes obres per a millorar el pas de la conducció de subministrament d'aigua a aquesta partida i per a asfaltar dos entradors de la part est de la carretera.

    Pujar