elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà finalitza la campanya “Cuidem als nostres majors” amb la participació de 265 persones

  • La iniciativa, orientada a incrementar el benestar d'aquest col·lectiu, ha injectat 6.625 € entre els establiments locals adherits a la promoció

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha tancat la campanya “Cuidem als nostres majors” orientada a incrementar el benestar d'aquest col·lectiu amb la participació de 265 veïns i veïnes, els qui han accedit a 1.325 bons-descompte per a accions de cura personal canviables en els 9 establiments locals adherits a la iniciativa.

La campanya, que també s'ha plantejat amb l'objectiu de revitalitzar el xicotet comerç, ha injectat un total de 6.625 € als negocis de la localitat. Així mateix, les persones majors de 65 anys han accedit a 5 vals de 5 € cadascun, que han pogut gastar des de l'1 de juny fins al 31 d'agost.

“Després de tres mesos en marxa, tanquem la campanya satisfets per haver complit amb el doble objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones majors i dinamitzar el xicotet comerç. Les opinions que ens han traslladat totes dues parts són positives, per la qual cosa continuarem treballant en aquesta direcció”, ha explicat l'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos.

Pujar