elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà festejarà Sant Antoni el dissabte 11 de gener

Les Coves de Vinromà festejarà Sant Antoni el dissabte 11 de gener
  • A les 12:30 hores el ròssec entrarà pel Raval de València conduït per genets i cavalls fins a la plaça Espanya, on a la vesprada es cremarà la foguera

Les Coves de Vinromà celebrarà Sant Antoni dissabte que ve 11 de gener, festivitat organitzada per la Colla de Cavallistes amb la col·laboració de l'Ajuntament que ofereix una jornada plena d'activitat amb els animals i el foc com a màxims protagonistes.

Els actes festius començaran a les 9:00 hores amb l’eixida cap a la zona de les Fontanelles per a preparar el ròssec que servirà per a muntar la foguera. Després d'un esmorzar popular el ròssec farà entrada pel Raval de València a les 12:30 hores i serà conduït per genets i cavalls fins a la plaça Espanya, on a la vesprada es cremarà la foguera.

A les 18.30 hores la plaça Espanya es convertirà en punt de trobada per als veïns i visitants que vulguen beneir els animals, veure cremar el ròssec i recollir el típic dolç de la coqueta, que s'acompanyarà amb xocolata calenta.

Un sopar popular en la Pista Ravaleta i la música de la discomòbil Disconectar donarà per finalitzada la festivitat del patró dels animals, que també compta amb la col·laboració de l'Associació de Mestresses de Casa, l'Associació de Pensionistes i Jubilats La Covarxinense i la Caixa Rural les Coves.

 

Pujar