4 de desembre de 2020 4/12/20

Les Coves de Vinromà condiciona camins rurals i paratges del terme municipal

Les Coves de Vinromà condiciona camins rurals i paratges del terme municipal - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Les Coves de Vinromà condiciona camins rurals i paratges del terme municipal - (foto 2)

  L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha desenvolupat treballs de condicionament del terme municipal amb la finalitat de mantenir en condicions les diferents zones contribuint a la neteja i la prevenció d'incendis.

  Els treballs s'han centrat en la neteja de camins rurals i a l'entorn del riu, on els operaris han incidit en el paratge de l'Hort de la Font per la seva proximitat al casc urbà. A més, també s'ha actuat en la Font de Company, en la Font del Mas dels Calduch o als voltants del Mas d'en Ramona, a més d'atendre diferents peticions dels veïns i veïnes.

  Aquesta adequació mediambiental ha estat duta a terme mitjançant una subvenció de la Generalitat Valenciana, que ha possibilitat la contractació de 6 peons forestals.

  L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que 'amb aquesta subvenció hem aconseguit una millora significativa del nostre entorn natural i hem generat oportunitats d'ocupació entre els veïns i veïnes, que durant 6 mesos han desenvolupat aquestes tasques'.

  Pujar