elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà celebrarà la II Setmana de l'Esport del 3 al 12 d'agost

  • Un tobogan aquàtic, Jornades de Tecnificació de Futbol o eliminatòries de vòlei platja són algunes de les propostes incloses en la programació

Les Coves de Vinromà celebrarà la II Setmana de l'Esport del 3 al 12 d'agost amb la finalitat d'ampliar l'oferta d'activitats esportives durant l'estiu i continuar promovent hàbits de vida saludables.

Aquesta segona edició organitzada per la Regidoria d’Esports i les associacions locals conserva algunes de les propostes més exitoses de l'any passat com el tir amb arc i el ioga a càrrec de Jaume Adell, alhora que incorpora noves iniciatives com les Jornades de Tecnificació de Futbol per al públic infantil i juvenil i una sortida nocturna a peu. A més, el dissabte 3 d'agost s'instal·larà a la Font de Company un tobogan aquàtic, mentre que per a l'última jornada s'ha programat una sortida amb bicicleta i una nocturna organitzada per la Penya Ciclista del municipi. 

Les eliminatòries de vòlei platja organitzades per l'Associació Joventut Covarxina també formen part de la programació. Així mateix, el camp de futbol del Poliesportiu Municipal ‘El Temple’ estarà obert per a aquells aficionats que vulguen apropar-se a veure els entrenaments i partits del Villarreal Femení ‘A’ i ‘B’, equips que realitzen el stage de pretemporada en la població entre el 5 i 11 d'agost exceptuant el dia 8. Aquest espai també acollirà els partits de futbol del CD Vinromà els dos dissabtes i un partit de futbol femení el segon diumenge. 

A més, el 8 d’agost començarà el Campionat de Birles organitzat per l’Associació de Jubilats i Pensionistes ‘La Covarxinense’, la final del qual es celebrarà el dissabte 10.

L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha afirmat que ‘el bon acolliment de la primera edició de la Setmana de l'Esport ens ha espentat a continuar amb aquesta iniciativa, amb la qual busquem oferir opcions esportives per a tots els públics en aquestos dies previs a les festes patronals’.

Pujar