elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà celebrarà la Fira Tasta’m el 6 i 7 de juliol

Les Coves de Vinromà celebrarà la Fira Tasta’m el 6 i 7 de juliol
  • La primera jornada concentra gran part de les propostes musicals amb el concert de Dani Miquel, el grup Inestables, òpera i folklore popular

Les Coves de Vinromà celebrarà la Fira Tasta’m el 6 i 7 de juliol, esdeveniment en el qual veïns i visitants podran degustar productes gastronòmics alhora que gaudeixen de música en directe a la terrassa d'estiu que s'instal·la en la Plaça Cervantes del municipi. 

La programació d'aquesta fira impulsada per l'Ajuntament per quart any consecutiu ofereix novetats en l'àmbit musical amb un ampli ventall de propostes. El dissabte els més xicotets podran gaudir del concert de Dani Miquel a les 19.30 hores, mentre que a la nit actuarà el grup Inestables. 

L'esdeveniment també fa l'ullet al folklore popular donant cabuda a la Rondalla de Vilar de Canes i al Peiró de la Pobla, alhora que estrena el ‘Bureo’ en la fira organitzat pel Grup de Danses i Ball Plà, que arrancarà amb la jota i el fandango de les Coves de Vinromà. A més, l'Associació local de Bombos i Tambors serà l'encarregada de la inauguració. 

El dissabte a les 21 hores es retransmetrà en directe l'òpera II Trobatore des del Teatre Real de Madrid i la música de banda tancarà la fira el diumenge a la vesprada amb el XVI Programa de Concerts d'Intercanvis Musicals amb la banda juvenil de la Unió Musical Xertolina de Xert i la banda juvenil de la Unió Musical Covarxina. 

A més de la variada oferta gastronòmica, també s'ha programat una concentració de cotxes antics i motos d'època, i una ginkana de les motos el diumenge al matí. 

‘Aquesta terrassa d'estiu és un espai ideal per a prendre's alguna cosa, descobrir la qualitat del producte local i gaudir de música en directe, per la qual cosa aquest any hem volgut ampliar i diversificar l'oferta musical de la fira amb propostes per a tots’, ha explicat l'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos.

Pujar