elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà es bolca amb el foment de la igualtat impulsant una jornada esportiva per als escolars

Les Coves de Vinromà es bolca amb el foment de la igualtat impulsant una jornada esportiva per als escolars
  • El 23 de març esportistes de primer nivell visitaran, junt a Patricia Campos, el nou poliesportiu de la localitat per a impartir tallers de skate, volei platja, bàsquet i futbol

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà s'ha bolcat amb el foment de la igualtat aquest mes de març per la commemoració del Dia Internacional de la Dona, motiu que ha impulsat l'organització de diferents esdeveniments, entre els quals destaca una Jornada Esportiva Femenina dirigida a l'alumnat del CEIP La Moreria.

Aquest esdeveniment se celebrarà el pròxim 23 de març en el Poliesportiu Municipal ‘El Temple’ i comptarà amb la presència de Patricia Campos, la que va ser primer dona pilot de l'Armada Espanyola, i de reconegudes esportistes com Elvira Galera (skater de l'equip Red Bull), Esther Saez (jugadora de l'Equip Picken Claret de la Lliga Nacional Femenina 2) i Sabrina Ferrari (del València Voley Club de Primera Nacional).

Així mateix, els xiquets i xiquetes del col·legi públic podran rebre classes magistrals i escoltar en primera persona les experiències d'aquestes esportistes. En concret, Patricia Campos contarà a tots els assistents les seues inquietuds i somnis des de menuda, així com les seues vivències com a entrenadora de futbol en USA, com a voluntària a Uganda i com a promotora de l'ONG Goals for Freedom per a la lluita de les desigualtats de la dona en aquest país africà.

Després d'aquestes xerrades, que estaran moderades per l'expert en comunicació i màrqueting esportiu Chema Lamirán, els xiquets i xiquetes podran conéixer en viu aquestes 4 disciplines de la mà d'esportistes de primer nivell.

L'alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha explicat que ‘des de sempre hem apostat per la igualtat en l'esport, per la qual cosa creiem que aquest esdeveniment serà molt positiu per a les xiquetes i xiquets, ja que podran conéixer i practicar diferents disciplines amb referents en la matèria. Sens dubte, una gran oportunitat per a conscienciar i visibilitzar el paper de la dona en la societat, especialment en l'àmbit esportiu’.

Pujar