elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Ple de les Coves de Vinromà aprova uns pressupostos amb la rotonda sud i el Casal Jove com a inversions destacables

El Ple de les Coves de Vinromà aprova uns pressupostos amb la rotonda sud i el Casal Jove com a inversions destacables
  • Els comptes ascendeixen a 2.221.160 euros i sumen quasi un 10% respecte al 2020 per l'increment de subvencions obtingudes d'altres administracions

El Ple de l'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha aprovat els Pressupostos Generals de l'exercici 2021 amb les abstencions del PP i el PSOE, uns comptes que ascendeixen a 2.221.160’14 euros i sumen quasi un 10% respecte a 2020 per l'increment de subvencions aconseguides d'altres administracions.

La programació econòmica per a enguany contempla inversions dirigides a projectes destacables com la nova rotonda d'accés sud al municipi i la primera fase de la construcció del Casal Jove. Així mateix, la millora de la seguretat és un dels eixos fonamentals d'aquests comptes, que en matèria de personal inclouen la incorporació d'una plaça de policia local, així com una altra d'arquitecte.

A més de donar llum verda als comptes generals de 2020, la sessió també ha aprovat el projecte i la licitació dels treballs per a l'obra de la Casa Senyorial Boix Moliner, actuacions emmarcades en una subvenció bianual destinada a culminar la rehabilitació d'aquest palauet.

Finalment, l'adhesió de l'Ajuntament a les propostes de la Diputació per a la licitació de la redacció dels plans locals de gestió de residus domèstics i al Pla de Transició Energètica, així com una modificació de crèdits han completat l'ordre del dia.

“Aquests comptes continuen prioritzant la qualitat de vida dels veïns i veïnes fent un salt cap a la creació de nous serveis públics amb la creació del Casal Jove, a més d'apostar per la seguretat amb un projecte pendent molt important com és la rotonda d'accés sud i la dotació de servei de Policia Local”, ha assenyalat l'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos.

Pujar