elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Ple de les Coves de Vinromà aprova uns pressupostos que inverteixen a millorar la qualitat de vida de les persones

  • La sessió també ha aprovat el projecte i plec de condicions per a la licitació de l'actuació de regeneració urbana del Camí Nou

El Ple de l'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha aprovat els Pressupostos Generals de l'exercici 2020, uns comptes que sumen 2.038.509 € i primen les inversions que beneficien la qualitat de vida dels veïns i veïnes.

En concret, aquest pressupost de caràcter social contempla inversions destacades com la construcció de la passarel·la que unirà el nucli urbà amb el poliesportiu municipal ‘El Temple’, la transformació del Camí Nou en una via urbana verda, diferents serveis per a millorar el dia a dia de les persones majors, l'adequació de camins rurals i una nova partida destinada a la seguretat ciutadana.

La sessió també ha aprovat el projecte i plec de condicions administratives per a la licitació de l'obra de regeneració urbana del Camí Nou premiada per Diputació, així com la modificació de l'ordenança de l'impost sobre circulació de vehicles referida als superiors de 25 anys.

L'aprovació d'un expedient de modificació de crèdits, la ratificació del decret d'alcaldia sobre el Pla Local de Cremes i l'acord per a la retirada d'un camí a petició d'una veïna han completat la sessió.

L'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos, ha assenyalat que ‘hem donat llum verda a uns pressupostos que superen els 2 milions d'euros, quantitat que ha anat augmentant en els últims anys per les subvencions obtingudes i que sempre han posat per damunt de tot la millora del dia a dia de les persones sense incrementar els impostos’.

Pujar