elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Ple de les Coves de Vinromà aprova l'adhesió a la declaració d'Oci Educatiu de la Generalitat per a promoure activitats dirigides a la joventut

  • La sessió també ha ratificat la unió al conveni entre LABORA i la FVMP per a disposar d'un punt Espai Labora en el municipi

El Ple de l'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha aprovat l'adhesió del consistori a la Declaració d'Oci Educatiu de l'Institut Valencià de la Joventut "Ens reunim amb altres valors" amb la finalitat d'oferir a infants, adolescents i joves activitats d'oci educatiu i promoure la seua participació activa en la població.

La sessió també ha ratificat la unió al conveni de col·laboració subscrit entre LABORA i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies per a disposar d'un punt Espai Labora mòbil en el municipi. Una instal·lació que facilitarà a la ciutadania la renovació de la demanda d'ocupació i altre tipus de tràmits amb el SERVEF en el mateix poble.

També ha format part de l'ordre del dia l'acceptació de la proposta del Pla municipal de prevenció de la violència de gènere 2021-2023, que busca promoure i implantar polítiques d'igualtat. Així com fer públic el compromís del consistori de treballar per la prevenció, educació i conscienciació en la lluita contra la violència de gènere.

Altres punts destacats han sigut l'aprovació de la modificació dels estatuts de la Mancomunitat Plana Alta en adaptació a la nova normativa i l'adhesió al Pacte Territorial pel Desenvolupament Local i Ocupació de la Plana Alta Nord. Finalment, el ple ha donat llum verda al Pla Pressupostari a mitjà termini del període 2022-2024 per a la seua remissió al Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques.

Pujar