elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà aposta per la mobilitat sostenible amb la instal•lació d'un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics

  • L'Ajuntament ha aconseguit una subvenció de l'IVACE per a la instal•lació d'aquest punt, que se situarà en la zona Hort de la Font

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà instal·larà un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics, infraestructura amb la qual es pretén fomentar la mobilitat sostenible i amb la qual el municipi s'integrarà en la xarxa de punts de recàrrega existents dirigits als usuaris d'aquest tipus de cotxes.

Aquest punt de recàrrega, en el qual podran endollar-se dos vehicles alhora, se situarà en la zona Hort de la Font. De fet, l'Ajuntament està treballant en els permisos pertinents per a començar la instal·lació.

L'actuació es durà a terme mitjançant una subvenció sol·licitada a l'IVACE, que s'ha resolt positivament per un import de 4.530’80 euros. A més, el consistori també està pendent d'una altra subvenció per a la incorporació d'un vehicle elèctric a la flota municipal.

L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha explicat que ‘el nostre municipi està donant passos visibles en favor de les energies netes, ja que també acabem d'instal·lar suports per a bicicletes en el consistori. Ara amb aquest punt de recàrrega no només fomentarem la mobilitat sostenible, sinó que atraurem fins al municipi als usuaris que es mouen amb aquestos vehicles d’emissió zero’.

Pujar