elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà amplia l'oferta esportiva amb la tramitació per a ús d'escalada de la partida de Murs

    L'Ajuntament de Coves de Vinromà està treballant en l'ampliació de l'oferta esportiva amb la tramitació per a ús d'escalada de la partida de Murs o Molí d’en Civit amb la finalitat de convertir-la en un punt de referència a nivell provincial per a les persones aficionades a aquesta pràctica.

    La iniciativa de l'Ajuntament parteix de la proposta de l'organització Escalada Sostenible que habitualment realitza activitats en aquesta zona, ja que reuneix condicions òptimes per a aquest fi.

    Així mateix, aquesta petició dirigida al govern valencià preten que se'l reconega a la zona l'estatus de punt d'escalada oficial. En aquest sentit, l'informe municipal argumenta que la Partida de Murs constitueix una zona habitual de pràctica de l'escalada amb l'obertura de més de 30 vies, i al mateix temps, detalla les condicions idònies que presenta la seua orografia.

    “Tenim unes condicions immillorables en el nostre entorn natural per a l'escalada, per la qual cosa volem apostar per aquest projecte que ofereix a les Coves de Vinromà la possibilitat de convertir-se en punt de referència. A més, es tracta d'ampliar el ventall d'opcions als visitants i avançar cap a un turisme sostenible”, ha manifestat Mònica Nos, alcaldessa del municipi.

    Pujar