elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Coves de Vinromà activa noves mesures per a pal·liar els efectes causats per la crisi del Covid19

Les Coves de Vinromà activa noves mesures per a pal·liar els efectes causats per la crisi del Covid19
  • El conjunt de propostes inclou la desinfecció dels carrers, que començarà passat l'episodi de pluges

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha anunciat una sèrie de mesures dirigides a pal·liar els efectes negatius derivats de la situació d'emergència sanitària amb l'objectiu de millorar el dia a dia dels veïns i veïnes en les actuals circumstàncies.

De fet, l'equip de govern s'ha reunit per a aprovar un conjunt de propostes excepcionals d'àmbit municipal. Des del punt de vista econòmic, s'ha acordat l'exempció del pagament de la taxa d'ocupació de via pública als bars i restaurants durant aquest període. Així mateix, als usuaris de la ludoteca municipal se'ls descomptarà la part proporcional de la taxa corresponent a la vigència de l'Estat d'Alarma.

Aquest acord també suposa reforçar el control del compliment del confinament per a evitar la propagació del virus. A més de les patrulles actuals de la Guàrdia Civil i al no disposar el municipi de Policia Local, s'intensificarà la vigilància amb controls per part de l'agutzil per a recordar als veïns i veïnes la prohibició d'eixir al carrer sense causa justificada. Així mateix, passat el període de pluges s'iniciarà la desinfecció i neteja dels carrers en horari nocturn.

Les noves mesures se sumen al llistat d'accions dutes a terme per l'equip de govern des de l'inici d'aquesta crisi, com el servei d'ajuda a persones majors que viuen soles i sense familiars per a fer la compra d'aliments i/o medicaments o la iniciativa "Cuinem a casa", que contribuirà positivament a l'economia dels establiments locals.

L'alcaldessa de Les Coves de Vinromà ha explicat que "amb aquestes mesures posem el focus a alleujar els efectes que aquesta situació està causant i, sobretot, a atendre les necessitats concretes dels veïns i veïnes sorgides durant aquest període excepcional".

Pujar