elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més per les Coves presenta un programa de govern amb més de 50 propostes avalat per la gestió responsable

    L'agrupació Més per les Coves de Vinromà ha presentat el seu programa de govern per als pròxims 4 anys amb la voluntat de continuar millorant el municipi des d'una gestió responsable. ‘Hem demostrat una gestió responsable, han estat 4 anys de resultats reals i ara és moment de continuar avançant per a fer realitat aquest programa de govern, que reflecteix les necessitats que tots vosaltres ens heu traslladat’, ha destacat la candidata a revalidar l’alcaldia, Mònica Nos. 

    L'acte ha tingut lloc en la Pista Ravaleta i ha reunit a més d'un centenar de persones, que han volgut mostrar el seu suport a la candidatura de Més per els Coves. ‘Tots coneixem els resultats de la política del passat i no volem un poble detingut en el temps, per això diumenge que ve hem d'apostar més que mai pel futur de les Coves de Vinromà i per l'equip de Més per les Coves’, ha apuntat Nos.

    La presentació també ha comptat amb la participació de diferents membres de la candidatura i amb la projecció d'un vídeo que ha repassat els assoliments de la present legislatura. Així mateix, les diferents intervencions han desgranat algunes de les més de 50 propostes del programa de govern com la construcció del Casal Jove i el gimnàs, la posada en marxa de l'Oficina de Turisme a la Casa Senyorial, l'obertura de les unitats apartamentals per a les persones majors, la millora de les instal·lacions esportives o l'adequació de carrers i camins rurals.

    Pujar