3 d’abril de 2020 3/4/20

Controlat l'incendi de Sant Mateu a Castelló

Controlat l'incendi de Sant Mateu a Castelló
Controlat l'incendi de Sant Mateu a Castelló
  • Les altes temperatures, la sequedat i la topografia del terreny van fer que les flames es propagaren molt ràpid

MÉS FOTOS
Controlat l'incendi de Sant Mateu a Castelló - (foto 2)
Controlat l'incendi de Sant Mateu a Castelló - (foto 3)
Controlat l'incendi de Sant Mateu a Castelló - (foto 4)

Aquest dimarts a la vesprada s'ha produït un incendi a Sant Mateu (Castelló), en una zona de matoll, canyar, i una mica de pineda. Cinc mitjans aeris i un dispositiu ampli d'extinció van estar treballant durant hores per a evitar que es propagara ja que, tal com van alertar des del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, l'estat del terreny, amb una vegetació afectada per les altes temperatures i la sequedat dels últims dies, sumat a la topografia embarrancada, va fer que les flames es propagaren molt ràpid.

El foc es va iniciar a les 19 h i afectava una zona de matoll, canyar, i una mica de pineda. Finalment, es va aconseguir estabilitzar el foc a les 21.19 hores i controlar-lo a les 00.40 hores. Al llarg del dimecres es continua treballant en ell per a la seua total extinció, amb dues unitats de Bombers Forestals de la Generalitat. E

l dispositiu d'extinció ha estat compost per dues dotacions de Bombers del Consorci, cinc unitats de Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana, així com cinc mitjans aeris de la Generalitat ( dos helicòpters i tres avions Air Tractor) , i dos coordinadors forestals del Consorci. Aquest dimecres es continua treballant en ell per a la seua total extinció, amb dues unitats de Bombers Forestals de la Generalitat.

Pujar