28 de setembre de 2020 28/9/20

Continua actiu l'incendi de Montán

Continua actiu l'incendi de Montán  - (foto 1)
  • El foc afecta a vegetació de la zona del Collao de Arenoso i hi ha cinquanta efectius treballant en la zona

MÉS FOTOS
Continua actiu l'incendi de Montán  - (foto 2)
Continua actiu l'incendi de Montán  - (foto 3)
Continua actiu l'incendi de Montán  - (foto 4)
Continua actiu l'incendi de Montán  - (foto 5)

Cinquanta bombers treballen este dilluns en l'incendi forestal declarat este diumenge a la vesprada a Montant (Castelló). El foc afecta a vegetació de la zona del Collao de Arenoso, en el terme municipal d'esta localitat de l'Alt Millars, segons han informat des del Consorci Provincial Bombers. L'incendi està en una zona de muntanya i la columna de fum es podia veure des de diversos quilòmetres a la redona.

Els efectius estan distribuïts en dues dotacions de bombers i hi ha, a més, sis unitats de bombers forestals, tres mitjans aeris i un coordinador forestal treballant en la zona. Segons estes mateixes fonts, la principal dificultat en l'incendi està sent l'absència de pistes forestals.

De fet, durant esta passada matinada ha sigut impossible accedir amb vehicles autobomba a zones pròximes al capdavant de foc. Durant la nit han romàs treballant en la zona sis Unitats de Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana i sis autobombes. Els bombers han treballat amb eines manuals fins a la incorporació dels mitjans aeris aquest matí.

Pujar