10 de juliol de 2020 10/7/20

Coneixem als candidats a representar als castellonencs a Madrid després del 10N

Coneixem als candidats a representar als castellonencs a Madrid després del 10N - (foto 1)

  El 10 de novembre els castellonencs tornen a passar pels col·legis electorals per a triar als que seran els seus representants en el Congrés dels Diputats i el Senat al llarg de la pròxima legislatura. Després d'apurar el termini de presentació de llistes, les formacions polítiques han fet públiques les seues candidatures les quals no presenten molta diferència respecte a abril.

  A continuació, coneixem qui són els polítics candidats a representar a la província de Castelló a Madrid:

  Des del Partit Socialista aposten per Susa Ros per al Congrés dels Diputats, i per Artemi Roll com a candidat a la cambra del Senat, on van recuperar la seua presència gràcies als vots dels últims comicis.

  Per part seua, el Partit Popular ha decidit continuar amb els mateixos candidats que el pas 28 d'abril situant al castellonenc Oscar Clavell com a cap de llista al Congrés i a Salomé Prados al Senat.

  Postura similar l'adoptada des de Ciutadans, els qui tornen a apostar per Sandra Julià com a cap de llista i per Francisco José Vicent per a la cambra alta on va aconseguir sis diputats.

  Des de Compromís – presentat en coalició amb Més País – aposten per Susana Pérez per a representar a Castelló a Madrid, i per Jordi Navarrete per a fer el propi al Senat.

  També s'ha conegut el nom dels candidats d'Unides Podemos, les llistes de les quals estan encapçalades per Marisa Saavedra i Carlos Monsonis Adsuara, per a ser diputada i senador respectivament.

  Finalment des de Vox tornen a apostar per Alberto Asarta com a candidat al Congrés per la província de Castelló, i la seua llista al Senat estarà encapçalada per Luis Andrés Cisneros.

  Pujar