18 de setembre de 2020 18/9/20

Condolences de Ximo Puig, Ernest Blanch, Evaristo Martí i el PSPV-PSOE per la defunció d'Álvaro Castell

Condolences de Ximo Puig, Ernest Blanch, Evaristo Martí i el PSPV-PSOE per la defunció d'Álvaro Castell - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Condolences de Ximo Puig, Ernest Blanch, Evaristo Martí i el PSPV-PSOE per la defunció d'Álvaro Castell - (foto 2)

  El secretari general del PSPV-PSOE a la província de Castelló, Ernest Blanch, ha mostrat les seues condolences per la defunció als 98 anys d'edat d'Álvaro Castell l’abuelo, el militant més veterà a la comarca Els Ports-Maestrat, “un històric del partit que va patir els horrors de la guerra i de la posterior repressió franquista”. També han expressat les seues condolences els secretaris generals de País i comarcal, Ximo Puig i Evaristo Martí.

  Blanch ha explicat que Castell va viure la II República, “un temps en el qual va defensar els valors de la llibertat, la igualtat i el progrés, que van ser una constant durant tota la seua vida”. La defensa d'aquests ideals va tindre greus conseqüències per a Álvaro, que va estar pres, va passar per 3 camps de concentració i va ser sotmés a diversos judicis sumaríssims.

  Una vegada finalitzada la dictadura es va afiliar al Partit Socialista i va ser regidor de Canet lo Roig durant 20 anys. Per la seua bondat i bon fer, es va guanyar el respecte de tots els ciutadans d'aquest poble.

  Encara que no ha pogut complir el seu somni d'arribar als 100 anys, Álvaro ha marxat amb la satisfacció que hi haja un president del govern socialista com Pedro Sánchez i un President de la Generalitat com Ximo Puig. Així li ho va fer saber el passat estiu al mateix Ernest Blanch, quan el va visitar a Canet lo Roig al costat de Paco Xiva i Avel·lí Roca.

  Pujar