elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El concurs de projectes per a la construcció del Casal Jove de les Coves de Vinromà ja té proposta guanyadora

El concurs de projectes per a la construcció del Casal Jove de les Coves de Vinromà ja té proposta guanyadora
  • Les obres començaran en els pròxims mesos i transformaran el conjunt d'habitatges històrics del C/ Roca Tallà en un espai per a la joventut

L'Ajuntament de Les Coves de Vinromà ha resolt el concurs de projectes orientat a la construcció d'un Casal Jove i un gimnàs, després de la finalització del període obert per a la presentació de propostes orientades a la rehabilitació del conjunt d'habitatges històrics del C/ Roca Tallà i la seua transformació en un espai destinat a promoure iniciatives per als joves.

Un total de 12 projectes de professionals de tota la Comunitat Valenciana s'han presentat a aquesta convocatòria, la valoració final de la qual s'ha adoptat per part d'un jurat format per representants municipals, així com pel Col·legi Territorial d'Arquitectes de Castelló i el Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Castelló.

Concretament, la proposta seleccionada porta per títol “Originalitat és tornar a l'origen” i ha aconseguit la puntuació més alta atenent a criteris com la integració de l'entorn, la seguretat, l'accessibilitat, la funcionalitat o la sostenibilitat exposats en les bases del concurs.

L'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos, ha explicat que “volem que els joves del municipi disposen d'un local en condicions per al desenvolupament de les seues inquietuds, i aquest concurs de projectes és el punt de partida per a materialitzar el Casal Jove. Ja tenim una proposta guanyadora que ha sabut aprofitar al màxim l'espai i plasmar perfectament les necessitats de l'edifici, per la qual cosa les obres podran començar en els pròxims mesos”.

Pujar