elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís adverteix que les batalles internes del PP llastren la gestió de l'Hospital Provincial

Compromís adverteix que les batalles internes del PP llastren la gestió de l'Hospital Provincial
  • Guardiola ha criticat que “un hospital amb falta de personal, especialistes, material i llargues llistes d'espera necessita solucions, i no guerres internes”

L'Hospital Provincial de Castelló torna a ser notícia, una vegada més, per la mala situació que travessa, i “considerem que tant el Conseller de Sanitat, com la presidenta de la Diputació han de donar explicacions respecte a les informacions aparegudes sobre el possible cessament de la nova gerència de l'Hospital Provincial nomenada pel propi PP fa uns mesos”, ha exigit el portaveu de Compromís en la Diputació de Castelló, David Guardiola.

“Les batalles internes i els enfrontaments per les butaques del PP de València enfront del de Castelló no poden endarrerir, encara més, les millores necessàries d'un hospital que pateix greus problemes de falta de personal, especialistes, material, i llargues llistes d'espera”, ha lamentat el portaveu valencianista. I és que, la greu situació que travessa l'hospital no es pot convertir en “picabaralles entre dirigents del PP, i han de posar solucions ràpidament”.

L'Hospital Provincial ha arribat a comptar amb una llista d'espera de més de 2000 pacients en l'àrea de radiologia, no té operatius tots els quiròfans dels quals disposa, s'ha convertit en l'hospital amb major temps d'espera per a poder realitzar una intervenció quirúrgica, i a més, amb problemes per a dispensar medicaments per a pacients oncològics.

“Cal prioritzar, davant les batalles internes del PP pel poder, els pacients de les comarques de Castelló i millorar la sanitat pública de les nostres comarques. No es tracta de cap fet aïllat, sinó de molts casos que sumen una gestió lamentable de l'actual Hospital Provincial”, ha lamentat Guardiola espera que “es posen a treballar i que resolguen tots els problemes que hi ha en esta infraestructura sanitària que hauria de ser capdavantera, i només apareix en els mitjans de comunicació perquè falta personal i per les llargues llistes d'espera”.

Pujar