18 de setembre de 2020 18/9/20

Clavell: "El PSOE continua bloquejant la inversió per a la costa de Castelló"

Clavell: "El PSOE continua bloquejant la inversió per a la costa de Castelló" - (foto 1)
  • Els populars lamenten la greu paràlisi de l'esquerra que des de 2018 ha estat incapaç d'executar l'últim pressupost del PP que contemplava 7,8 milions per a les costes de Castelló

El diputat nacional del Partit Popular per Castelló, Óscar Clavell, ha lamentat el “greu” bloqueig al qual Sánchez està portant a la província de Castelló ja que en els Pressupostos Generals de l'Estat de 2018 es contemplaven 7,8 milions d'euros per a regenerar les costes de la província de Castelló.

Tal com ha advertit Clavell, “només ha arribat un 1% de l'obra pública en el primer quadrimestre de l'any a la província econòmica” i ha lamentat que “la paràlisi a la qual ens està sotmetent Sánchez està danyant de forma abismal a la província de Castelló”. És el cas de les costes de la província ja que en l'últim pressupost del PP, que va heretar Sánchez i que segueix sense executar l'esquerra el que perjudica de forma greu a la província.

Óscar Clavell ha anunciat que presentarà una bateria de preguntes en el Congrés dels Diputats perquè el Govern expliqui “per què no inverteix ni un euro en les costes de la província de Castelló” el que perjudica greument els veïns de la província.

El responsable nacional considera que “és una vergonya la situació de paràlisi i pèrdua d'oportunitats” ja que “el mar continua fent el seu treball i danyant al litoral de la província, en concret a la costa sud de Castelló” posant en risc un model turístic i residencial a la província.

El Partit Popular havia contemplat 7,8 milions d'euros però “el bloqueig al qual ens sotmet el PSOE ha fet que portem dos anys sense inversions públiques” afectant municipis com Nules, Almenara, Xilxes, Mocofa… “Des del PP exigim que a més de canviar croms i pujar-se els sous com fa l'esquerra que es posi a solucionar els problemes que de debò importen als castellonencs”.

Pujar