23 de novembre de 2020 23/11/20

Clavell: “Anem a guanyar les eleccions a pesar de les trampes del PSOE”

Clavell: “Anem a guanyar les eleccions a pesar de les trampes del PSOE” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Clavell: “Anem a guanyar les eleccions a pesar de les trampes del PSOE” - (foto 2)
  Clavell: “Anem a guanyar les eleccions a pesar de les trampes del PSOE” - (foto 3)

  El candidat número u al Congrés dels Diputats per Castelló, Óscar Clavell, ha assegurat que “a pesar de les trampes del PSOE, a la manipulació que els amics de Pedro Sánchez estan fent de Correus, el Partit Popular guanyarà les eleccions del pròxim diumenge i Isabel Bonig i Pablo Casado van a ser els presidents de la Comunitat Valenciana i d’Espanya".

  “El president de Correus i excap de Gabinet de Pedro Sánchez, Juan Manuel Serrano, s'ha posat al servei del seu amo i està complint rigorosament aquelles afirmacions en les quals va dir que “si amb 200.000 euros he portat a Pedro Sánchez a la Moncloa, imagina't ací””. Per a Clavell “estem davant un “pucherazo”, una basta manipulació per a guanyar de manera ruin aquestes eleccions”.

  Cal recordar que en el vot per correu s'han enviat, dins dels sobres al Congrés dels Diputats, la papereta del PP de les eleccions de 2016 que la Junta Electoral ha decretat nul·les. El PPCS, que ja va presentar una reclamació davant la Junta Electoral i una denúncia davant la Policia Nacional, assegura que va a querellar-se contra Correus.

  Óscar Clavell ha assegurat que “ens queden dos dies perquè passen Pedro Sánchez i Ximo Puig. I amb els vots del Partit Popular anem a fer que passen però de debò. Perquè Espanya i la Comunitat Valenciana es mereixen un govern que mire realment per la gent, que revalorice les pensions, que augmente l'ocupació i que el nostre territori tinga les millors infraestructures". I açò, “només ho pot fer el Partit Popular perquè ja ho hem fet, perquè la història ens avala”.

  Pujar