elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans demana "treballar seriosament" per a combatre els desonaments a Castelló

Ciutadans demana "treballar seriosament" per a combatre els desonaments a Castelló - (foto 1)

    La portaveu provincial de Ciutadans (Cs) a Castelló, Merche Ventura, ha demanat "treballar seriosament per a combatre els desnonaments a Castelló i a la Comunitat Valenciana", després de conèixer l'informe del Consell del Poder Judicial que reflecteixen que hi ha hagut un setze per cent més de persones que han hagut d'abandonar la seua llar durant el tercer trimestre en comparació del mateix període en 2016. "Els que deien que anaven a rescatar persones i paralitzar desnonaments, de moment l'única cosa que han aconseguit és augmentar-los, demostrant que les seues polítiques d'habitatge són un autèntic fracàs", ha assegurat Ventura.

    En aquest sentit, la portaveu provincial ha posat com a exemple a dos alcaldes socialistes, "la primera, la senyora Marco qui va assegurar que 'Castelló seria una ciutat lliure de desnonaments' quan la realitat diu el contrari, i el segon, el senyor Benlloch qui té l'honor liderar l'única ciutat de més de 50.000 habitants de la Comunitat sense un Parc d'Habitatges Socials".

    Així mateix, la també diputada autonòmica ha valorat que "amb la creació d'ocupació no estem molt millor doncs, tal com es posa de manifest en les dades d'aquest informe, cada any es van incrementant els acomiadaments". "El tercer trimestre ha finalitzat amb un sis per cent més de demandes per cessament en els treballs en la nostra província el que constata que ni el Govern provincial del PP ni el Botànic estan fent prou per a recuperar l'ocupació de qualitat", ha subratllat la portaveu provincial.

    Pujar