elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El III Cicle de Teatre de les Coves de Vinromà omplirà el municipi d'espectacles diversos aquest cap de setmana

  • El certamen se celebrarà entre el 30 de juliol i l'1 d'agost i contempla propostes teatrals per a tots els públics, a més d'un taller d'interpretació

L'Ajuntament de les Coves de Vinromà dedicarà aquest cap de setmana a les arts escèniques amb la celebració del III Cicle de Teatre, esdeveniment que arrancarà el divendres 30 de juliol per a omplir el municipi d'espectacles diversos durant tres dies amb l'objectiu d'aportar opcions culturals.

Aquesta nova edició arriba de la mà de companyies castellonenques i catalanes, que oferiran propostes per a tots els públics en la Pista Ravaleta basades en el teatre, la música, el circ, l'humor i les titelles. A més, els joves interessats en el teatre podran participar diumenge que ve a les 10.30 hores en un taller d'interpretació i arts escèniques.

La companyia de teatre de carrer “La infame” serà l'encarregada d'obrir el certamen aquest divendres a les 22.00 hores amb “Ciclic”, un espectacle que combina la música, l'humor i un cridaner mitjà de transport per a endinsar-se en la història de dos estrafolaris personatges a la recerca del seu destí.

La segona proposta arribarà el dissabte de la mà de “La Guilla Teatre”, que representarà una obra per al públic familiar amb els pallassos i les titelles com a protagonistes, mentre que “Amics del teatre” tancarà el cicle amb una comèdia que porta per títol “Balada dels tres inocents” i reflecteix la vida rural de finals del segle XX.

Les entrades són gratuïtes i poden recollir-se en el consistori, ja que l'aforament estarà limitat i adaptat a la situació de pandèmia.

L'alcaldessa de la localitat, Mònica Nos, ha explicat que “enguany hem decidit reprendre el Cicle de Teatre respectant les mesures sanitàries vigents, per la qual cosa esperem que tant el públic familiar, com els joves i els adults gaudisquen d'aquestos tres dies de programació teatral”.

Pujar