3 de desembre de 2020 3/12/20

El PP celebra les obres de la N-238 que el PSPV va rebutjar

El PP celebra les obres de la N-238 que el PSPV va rebutjar - (foto 1)
  • Clavell (PP): “La província millora en seguretat i allibera peatges gràcies a un pressupost que el PP va projectar per a invertir en Castelló malgrat el rebuig dels socialistes”

El Partit Popular ha celebrat la licitació de les obres de la N-238 que “milloraran la seguretat d'un traçat que discorre per Vinaròs i al qual el PSPV es va oposar en el Congrés”. Óscar Clavell, diputat nacional del PP, ha posat en valor una obra que “va pressupostar el Govern de Mariano Rajoy i que el PSOE ha heretat malgrat que va rebutjar l'actuació”.

Destacats socialistes com el hui ministre de Foment, José Luis Ábalos, i el diputat per Castelló, Artemi Rallo, van alçar la seua mà per a oposar-se a aquest projecte “que suposarà una millora en la seguretat dels usuaris d'aquesta via, altament transitada per a accedir a l'AP-7 des de la N-340 a Vinaròs”.

Per a Clavell, “es constata una vegada més que amb les polítiques útils del PP els veïns de Castelló milloren serveis i infraestructures”. Com ho va anunciar la llavors ministra de Foment, Ana Pastor, el 15 d'octubre de 2015, tal com ha recordat el diputat nacional, “anunciant la liberalització de l'autopista AP-7, que hui ja és una realitat”.

Precisament aquesta autopista “mai hauria pogut ser gratuïta d'haver sigut per les esmenes que el PSOE va presentar al pressupost del Partit Popular, el mateix que hui garanteix aquests avanços”. Tal com ha assenyalat el diputat nacional, “el PSOE va presentar una bateria d'esmenes al projecte pressupostari que contemplaven l'execució d'obres en matèria d'infraestructures amb càrrec a la partida de manteniment a la qual reservem més de 900 milions d'euros”.

Pujar