3 de desembre de 2020 3/12/20

Castelló supera la quinzena de nous positius a un cap de setmana

Castelló supera la quinzena de nous positius a un cap de setmana - (foto 1)
  • El brot de Peníscola continua creixent

La província de Castelló ha sumat en l'últim cap de setmana 17 nous positius, aconseguit així la xifra de 1696 contagis des de l'inici de la pandèmia. Ho fa el mateix dia en què s'adhereixen al brot de Peníscola 9 positius més.

Així es desprén de les dades facilitades aquest dilluns per la Conselleria de Sanitat, segons els quals en aquests moments queden actius 442 casos en tota la Comunitat, la qual cosa suposa un 2,25% del total de positius des de l'inici de la pandèmia.

La creixent xifra de nous contagis s'ha produït per igual en les tres províncies valencianes, concretament en la de Castelló s'ha elevat la xifra fins a 17 enfront dels 4 que es van comunicar divendres passat.

Malgrat això, el departament de Sanitat celebra les 98 altes a pacients amb coronavirus als hospitals de la Comunitat,de les quals 7 s'han produït a nivell provincial. En total, han superat la malaltia 2.528 persones residents a Castelló.

En el que a la situació als hospitals es refereix, en aquests moments romanen ingressades 14 persones. Les UCI de la província estan lliures de pacients.

No s'ha notificat cap defunció en tot el cap de setmana

Finalment, quant a les residències de la Comunitat viuen una jornada agredolça. Després de complir 25 dies sense morts, dues persones – un resident i un treballador – han donat positiu en coronavirus. En aquests moments hi ha algun cas positiu en 1 residència de la província de Castelló.

Pujar