4 de juny de 2020 4/6/20

Castelló no registra per tercer dia consecutiu cap defunció a causa de coronavirus

Castelló no registra per tercer dia consecutiu cap defunció a causa de coronavirus - (foto 1)
  • En les últimes hores s'han detectat 2 nous positius a la província

La província de Castelló continua amb bon ritme la seua lluita contra la pandèmia. Per tercer dia consecutiu no ha registrat cap defunció a causa del coronavirus i solament s'han detectat dos nous positius.

Així es desprén de les dades facilitades per la Conselleria de Sanitat aquest dissabte, segons els quals en les últimes hores s'han detectat 30 nous positius en la Comunitat Valenciana i 2 persones han perdut la vida a causa del virus.

Els dos nous casos detectats a Castelló eleven la xifra de contagis a 1.507 des que començarà la pandèmia. D'aquests, 14 romanen ingressats en algun dels hospitals provincials i 4 es troben greu en l'UCI.

A més, s'han registrat 103 altes a nivell autonòmic, que eleven a 10.812 el total des que va començar la pandèmia en la Comunitat Valenciana. Aquesta xifra suposa més del 70% de tots els casos detectats.

Finalment, referent a les residències hui dia hi ha algun cas positiu en 10 residències de la província de Castelló. Es troben sota vigilància activa de control sanitari 8 centres de la província.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar