elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Carmina Ballester dona a conéixer els primers noms de la llista per a presidir el Partit Popular de Castelló

Carmina Ballester dona a conéixer els primers noms de la llista per a presidir el Partit Popular de Castelló
  • La precandidata espera "un partit que estiga, on sempre ha estat, en el centre d'aquesta província” castellonenca

La precandidata a la presidència del Partit Popular de Castelló, Carmina Ballester, ha donat a conéixer alguns noms d'afiliats que se sumen a l'equip de la il·lusió per Castelló i que conformaran el comité de campanya.

Entre ells es troben Vicent Sales, com a representant de la capital de la Plana; Maria Tormo i Vicente Blas Casino, d'Almassora; Herminio Serra, de la Vall d’uixó; Inma Yañez, de Nules; Tania Agut, de Torreblanca; Estefania Sales i Nacho Cantó, de Segorbe; Vanesa Batalla, de Benicàssim; o Óscar Valero i Maria Prada de Conflent, en representació d'Onda.

Cal destacar el gran suport que està rebent Carmina Ballester per part dels joves i de servidors públics experimentats en gestió en pobles i ciutats de tota la província. Al llarg dels pròxims dies es donaran a conéixer les noves incorporacions.

Ballester ha anunciat l'equip en Lucena, on s'ha reunit amb alcaldes i portaveus de tota la comarca per a escoltar-los i explicar-los el seu projecte polític. El dirigent popular Vicent Sales i els alcaldes i portaveus de pobles com Villahermosa, Lucena, Figueroles, Castillo de Villamalefa o Atzeneta del Maestrat han mostrat el seu total suport a la candidata.

“A Castelló volem seguir l'exemple de Pablo Casado, qui va ser elegit en urnes pels afiliats. Ens devem a les bases i ells han de ser els qui moguen aquest partit, com així mateix vaig defensar en la ponència d'Estatuts que vaig tindre l'honor de coordinar en el passat congrés provincial i que es va aprovar per total consens”, ha destacat Ballester.

La candidata ha afegit que “jo crec en un partit que estiga sempre a peu de carrer, com ara, escoltant, actuant i solucionant problemes als ciutadans. Un partit que cuide de tots els nostres pobles i ciutats com feu vosaltres cada dia. Un partit que estiga, on sempre ha estat, en el centre d'aquesta província”.

Pujar