elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Capdevila (PSPV-PSOE) celebra l'adhesió al Pla Edificant per a fer una escola nova a Vall d'Alba després de 30 anys de governs del PP i “macroprojectes de dubtosa utilitat”

Capdevila (PSPV-PSOE) celebra l'adhesió al Pla Edificant per a fer una escola nova a Vall d'Alba després de 30 anys de governs del PP i “macroprojectes de dubtosa utilitat”
  • La portaveu del grup municipal socialista valora que és amb un govern socialista en la Generalitat quan s’està apostant pel municipi “amb inversions reals i una aposta clara i decidida per l’educació”

La portaveu del grup municipal socialista en l’Ajuntament de la Vall d’Alba, Estela Capdevila, aplaudix que el govern municipal del Partit Popular s’haja adherit al Pla Edificant per a construir una nova escola d’educació infantil i primària a la localitat. Capdevila explica que “després de 30 anys de governs populars i macroprojectes de dubtosa utilitat, per fi se’n recorden que tenim una escola de principis del segle XX que necessita una intervenció integral. També cal destacar que és amb un president socialista a la Generalitat, com Ximo Puig, que s’ha impulsat este programa per a la millora de les infraestructures educatives i se fa sense importar el color polític dels consistoris que se beneficiaran de les ajudes”.

La portaveu socialista afirma que ha rebut l’anunci de l’equip de govern del PP “amb sorpresa” i explica que “durant els últims 30 anys, el PP només ha pintat les parets, ha arreglat els banys i ha fet promeses, com la de fa 10 anys, quan la consellera del moment, Isabel Bonig, va visitar el nostre municipi i l’edil del moment va anunciar un compromís, a bombo i platerets, per a tramitar el projecte del Golf i la cessió d’un terreny per al nou col·legi. Deu anys després, ni golf ni escola”.

Per últim, Capdevila explica que “malgrat tot, ens alegrem per les xiquetes i xiquets de la nostra localitat i agraïm a la Generalitat que atenga a estes peticions dels municipis sense sectarisme, tal i com han demostrat sempre. A més, volem destacar que els governs socialistes sí que aposten per la Vall d’Alba i ho fan amb inversions reals però també amb una aposta clara i decidida per l’educació i la sanitat públiques”.

Pujar