23 de novembre de 2020 23/11/20

Canet lo Roig celebra aquest cap de setmana les festes en honor a Sant Miquel

Canet lo Roig celebra aquest cap de setmana les festes en honor a Sant Miquel - (foto 1)

  L'Ajuntament de Canet lo Roig, en col·laboració amb la Penya Taurina Canetana i els col·lectius juvenils de la localitat, està ultimant els preparatius per a la celebració de la primera edició de l'any de les Festes en honor a Sant Miquel Arcàngel.

  Els festejos arrancaran divendres, dia 3 de maig, a mitjanit, amb un espectacle taurí a càrrec de la colla d'emboladors "Taurines Maneres". A continuació, al local polivalent, tindrà lloc una macro discomòbil que comptarà amb l'actuació de coneguts dj's. L'entrada és gratuïta.

  El Romiatge a l'Ermita de la Font de la Salut centrarà els actes matinals del dissabte. En la capella del Santuari se celebrarà, al migdia, una missa solemne, i més tard, a l'esplanada de l'ermita, tindrà lloc un dinar de germanor. En la sobretaula, es realitzarà el tradicional repartiment de rollets i moscatell. Un duo musical amenitzarà la popular cita gastronòmica.

  A la vesprada i ja en Canet, els afeccionats als bous podran gaudir del segon espectacle taurí, amb vaques i bou embolat.

  L'actuació del grup Revelación i una nova sessió de macro discomòbil, posaran la cirereta, a mitjanit, a la intensa jornada.

  Els festejos culminaran diumenge, dia 5 d'abril, amb la clàssica entrada i prova de vaques.

  L'alcaldessa, María Ángeles Pallarés, ha animat a veïns i visitants a participar en els actes programats, "hem preparat les Festes amb molta il·lusió i amb la idea que siguen uns dies per a compartir amb la família, amics i tots els que desitgen unir-se a les celebracions, tots seran ben rebuts i la diversió està assegurada; a més, comptem amb la ramaderia d'Iván Meseguer, que és un referent a la província en espectacles taurins", va assenyalar.

  Pujar