27 de novembre de 2020 27/11/20

Canet lo Roig es bolca amb la lluita contra el càncer

Canet lo Roig es bolca amb la lluita contra el càncer - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Canet lo Roig es bolca amb la lluita contra el càncer - (foto 2)
  Canet lo Roig es bolca amb la lluita contra el càncer - (foto 3)
  Canet lo Roig es bolca amb la lluita contra el càncer - (foto 4)
  Canet lo Roig es bolca amb la lluita contra el càncer - (foto 5)
  Canet lo Roig es bolca amb la lluita contra el càncer - (foto 6)

  Excel·lent acolliment per part de la ciutadania a la proposta de l'Assemblea Local de la Lluita Contra el Càncer de Canet lo Roig de realitzar una ruta solidària per les oliveres mil·lenàries del terme. L'activitat va aconseguir congregar a més de 180 participants, que van gaudir d'una jornada d'esport a l'aire lliure i, a més, van col·laborar amb una bona causa. De fet, va destacar l'alcaldessa María Ángeles Pallarés, "Canet ha demostrat una vegada més que és un poble solidari, perquè no solament han realitzat donatius les persones que van acudir a la marxa, també han aportat ajuda econòmica i logística particulars i empreses de la localitat, hi ha una gran sensibilització i més quan es tracta de donar suport a familiars i pacients que pateixen aquesta malaltia, que s'ha convertit en la xacra del nostre temps i tothom està disposat a aportar el seu gra d'arena per a finançar accions i investigació encaminada a eradicar-la". Precisament, aquest és la fi al qual es destinaran els 1.100 euros que es van recaptar amb l'activitat.

  El bon temps regnant, l'escassa dificultat del recorregut i, sobretot, l'objectiu de l'activitat, va propiciar l'elevada participació de persones de totes les edats. A més, després de completar la ruta, els caminants van tindre ocasió de reposar forces amb el refrigeri que es va servir en el local polivalent de Canet lo Roig. 

  A més d'agrair als participants i voluntaris la seua implicació amb la causa, Pallarés va fer extensiu l'agraïment a les empreses col·laboradores, que van ser: Pescateria Tere, Carnisseria Michavila, Autoservei Dimar, La Botiga, Autoservei Genicio Meseguer, Fleca Santiago Guash, La Llesqueta i Restaurant Miralles.

   

  Pujar