elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Canet anima a viure experiències úniques a través de rutes singulars

Canet anima a viure experiències úniques a través de rutes singulars
  MÉS FOTOS
  Canet anima a viure experiències úniques a través de rutes singulars - (foto 2)

  L'Ajuntament de Canet lo Roig ha programat un calendari d'interessants rutes turístiques per a donar a conéixer el seu patrimoni cultural, natural i etnològic. Els itineraris proposats discorren per sendes i camins d'excepcional bellesa paisatgística i pel barri antic del municipi, amb visites a diferents punts d'interés. De la mà de Itinerantur, empresa especialitzada en el turisme responsable i sostenible, el consistori ofereix la possibilitat de viure experiències úniques a través de rutes temàtiques i guiades en les que veïns i visitants tindran ocasió de conéixer dades i històries apassionants sobre el singular i divers patrimoni de Canet.

  La programació arranca el dia 29 de maig amb la ruta "La biodiversitat en l'ecosistema de les oliveres mil·lenàries", en la que els participants recorreran un paisatge únic en el món on es concentren una infinitat de magnífics exemplars d'antigues oliveres i, a més, podran descobrir la fauna i flora de la zona. "És una ruta molt interessant i senzilla, la qual cosa la fa idònia per a tots els públics i, especialment, per al turisme familiar", assegura l'alcaldessa de Canet, María Ángeles Pallarés, alhora que recomana l'activitat, "en una situació excepcional com la que ens toca viure per la pandèmia de covid-19, les excursions a l'aire lliure són un exercici saludable i més quan, com és el cas, el trajecte en si suposa una experiència agradable i inoblidable".

  La ruta s'iniciarà a les 10 hores en la plaça del País Valencià i, des d'allí, es completarà un recorregut de 5 quilòmetres amb una duració aproximada de 3 hores i mitja. Les persones interessades a participar poden inscriure's en la web www.experienciascanetloroig.com.

  En aquesta pàgina s'ofereix també informació detallada sobre calendari de rutes que s'han programat per als mesos de juliol, agost i setembre i que són les següents: 

  • 10 de juliol - Ruta històrica gastrocultural pel barri antic
  • 25 de juliol - La música de les oliveres mil·lenàries
  • 14 d'agost - Les oliveres mil·lenàries i les constel·lacions
  • 26 de setembre - Oliveres i fonts mil·lenàries i tast d'olis
  Pujar