elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Calles negades i el riu Anna al límit a Borriana

Calles negades i el riu Anna al límit a Borriana
Calles negades i el riu Anna al límit a Borriana
  • La capital de la Plana Baixa manté l'emergència 0 encara que el riu Anna està baixant progressivament

Preocupació durant la passada matinada a Borriana per si el riu Anna, que a mitjanit estava al límit, acabava desbordant-se. La situació en la capital de la Plana Baixa ha sigut difícil pel que emergències ha activat el nivell 0 per risc d'inundacions i es va haver de reunir el Centre de Coordinació Operativa Municipal (CECOPAL) davant l'episodi de pluges actual i la possibilitat de la crescuda i el desbordament del riu.

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha estat reunida amb el personal d'emergències, bombers, Policia Local i Guàrdia Civil.

La preocupació era màxima davant la possibilitat que el riu Anna acabara desbordant-se, però afortunadament amb el pas de les hores el nivell del riu ha anat baixant progressivament, com es pot veure en la imatge, si bé encara baixa amb molt de cabal.

I és que, al seu pas per la ciutat, el riu ha aconseguit aquesta nit el nivell del pont de Corts Valencianes, enfront de la prefectura de la comissaria de la Policia Local, que s'ha convertit en el Cecopal i on els bombers han estat controlant el nivell del cabal tota la nit.

En els marges del riu s'han retirat aquesta nit els vehicles estacionats en les zones que presentaven més perill, però des del consistori han explicat a elperiodic.com que, en general, en el terme no estan havent-hi problemes i que l'episodi s'ha centrat en el riu i els seus marges sense haver de lamentar desbordaments.

Per això, l'Ajuntament de Borriana mantindrà la situació 0 d'emergències fins que es confirme la baixada i a l'espera de com transcórrega la situació en les zones interiors.

Des de l'Ajuntament confirmen que l'episodi s'ha centrat en el riu i els seus marges i “en el terme no estan havent-hi problemes”.

MÉS FOTOS
Calles negades i el riu Anna al límit a Borriana - (foto 2)
Calles negades i el riu Anna al límit a Borriana - (foto 3)
Calles negades i el riu Anna al límit a Borriana - (foto 4)
Pujar