27 de novembre de 2020 27/11/20

El PP de Borriol sol·licita paralitzar el cobrament de taxes i impostos locals durant l'estat d'Alarma

El PP de Borriol sol·licita paralitzar el cobrament de taxes i impostos locals durant l'estat d'Alarma - (foto 1)
  • Els populars reclamen que l'Ajuntament frene el cobrament a famílies, pimes i autònoms mentre dure la crisi sanitària

El Grup Popular a l'Ajuntament de Borriol ha presentat una moció de manera urgent perquè l'Ajuntament prenga la decisió de suspendre de manera immediata el cobrament de taxes i impostos als veïns mentre dure l'estat d'Alarma decretat pel Govern central.

La portaveu del PP en la localitat, Chelo Vilarrocha, ha explicat que “pensem que de manera urgent s'ha de paralitzar el cobrament de les taxes i els impostos municipals als autònoms, a les pimes i a les famílies durant el període de cobrament ja que és un moment complicat i l'única prioritat ha de ser la salut”.

Els populars detallen en el seu proposada cobraments com la taxa d'ocupació de via pública tenint en compte les terrasses, la taxa de recollida de residus urbans, la taxa de tractament dels residus o l'impost sobre Activitats Econòmiques.

La dirigent popular ha assenyalat que “les mesures adoptades pel Govern davant aquesta crisi sanitària afecten de ple a les famílies i a les pimes i autònoms i des de l'Ajuntament hem d'ajudar a alleujar, dins de les nostres possibilitats, la greu crisi econòmica que es pot produir”.

Pujar