30 de setembre de 2020 30/9/20

Cs de Borriol reclama destinar la partida de les Festes de Sant Vicent a ajudes per als autònoms

Cs de Borriol reclama destinar la partida de les Festes de Sant Vicent a ajudes per als autònoms - (foto 1)
  • El portaveu, Javier Ramos, lamenta la "demagògia y la deslleialtat de l'equip de Govern en l'intent de compra del vehicle per a la Brigada Municipal"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Borriol, Javier Ramos, ha demanat "destinar almenys almenys la meitat de la partida de les Festes de Sant Vicent a ajudes perquè els autònoms puguen afrontar amb garanties els efectes de la pandèmia". "L'equip de Govern sembla no tindre gens d'interés a fer costat a aquest col·lectiu i per tant, tractar de treballar per reactivar el consum local", ha assegurat el regidor i ha criticat "la deslleialtat i demagògia de Compromís que malgrat prometre en Junta de Portaveus estudiar la reinversió de bona part dels 30.000 euros de festes en mesures econòmiques, va decidir de manera unilateral intentar colar-nos la compra d'un vehicle per a la Brigada Municipal per valor de 25.000 euros, per això vam votar en contra en el ple". "Des de Cs demanem que si de veritat consideren imprescindible aquest vehicle, complisquen la seua paraula i ens presenten una modificació de crèdit en el qual incloguen dotació pressupostària per a mitigar els efectes econòmics i socials de la pandèmia", ha postil·lat l'edil.        

En aquest sentit, Ramos ha assegurat que "per més que repetisquen una mentida, aquesta no es converteix en veritat i ací els únics que falten a la seua paraula són els membres de l'equip de Govern". "Borriol necessita més treball, serietat i diàleg ja que sembla mentida que l'Executiu encara no s'haja adonat que governa en minoria i necessita arribar a acords pel bé dels veïns", ha destacat l'edil.           

Per tant "des de Cs els reiterem per enèsima vegada que primer rectifiquen la seua actitud i segon presenten mesures per a recuperar l'activitat econòmica a Borriol ja que l'única cosa que han fet fins ara per a afrontar el coronavirus ha sigut complir l'expedient", ha resolt el portaveu.

Pujar