elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
INCENDI A VILLANUEVA DE VIVER

Els bombers lluiten contra un incendi forestal a Vilanova de la Reina (Castelló)

Els bombers lluiten contra un incendi forestal a Vilanova de la Reina (Castelló)
  • La gran columna de fum s'albira des de diversos quilòmetres a la redona

Els bombers (als quals s'ha sumat l'UME) lluiten per a atallar el primer gran incendi de la temporada i en plena primavera: un important incendi forestal que s'ha declarat en el municipi castellonenc de Vilanova de la Reina, que fa frontera amb Terol i que ha obligat a evacuar diversos municipis com la Font de la Reina, Montanejos, Olba o la Pobla d'Arenós (consulta en aquest enllaç l'última hora del foc).

El foc s'ha estès per una zona boscosa pròxima al barranc Sentenal i la gran columna de fum s'albira des de diversos quilòmetres a la redona, mentre el foc d'estén cap a l'interior de l'Alt Millars.

El foc s'ha estès per una zona boscosa pròxima al riu de la Maimona, que bufona amb Aragó i on se situa una gran massa forestal. A mesura que han avançat les hores el foc s'ha descontrolat, avançant cap al riu Millars i obligant a desallotjar nombroses poblacions.

En l'extinció treballen desenes de mitjans de la Generalitat, el Consorci Provincial de Bombers de Castelló, el Govern d'Aragó i el Ministeri, als quals ha sumat més tard la Unitat Militar d'Emergències (UME).

En la zona aquest dijous es donen unes circumstàncies una mica adverses, amb temperatures de 25 graus, una humitat de solo el 30% i vent del sud amb ratxes que han arribat en algun moment als 35 km/h.

MÉS FOTOS
Els bombers lluiten contra un incendi forestal a Vilanova de la Reina (Castelló) - (foto 2)
Els bombers lluiten contra un incendi forestal a Vilanova de la Reina (Castelló) - (foto 3)
Els bombers lluiten contra un incendi forestal a Vilanova de la Reina (Castelló) - (foto 4)
Els bombers lluiten contra un incendi forestal a Vilanova de la Reina (Castelló) - (foto 5)
Els bombers lluiten contra un incendi forestal a Vilanova de la Reina (Castelló) - (foto 6)
Pujar