elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Blanch (PSPV-PSOE) valora la “constructiva oposició” que estan realitzant els i les portaveus socialistes

  • El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic es reuneix amb la portaveu socialista de Xert, Il·luminada Doménech, per a abordar la gestió municipal

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha valorat la “constructiva oposició” que estan realitzant els i les portaveus socialistes, “lluny de la confrontació i la crispació”, sobretot, en este moment d'excepcionalitat a causa de la pandèmia. Blanch ha fet esta valoració en una reunió telemàtica mantinguda amb la portaveu socialista a Xert, Il·luminada Doménech, i els regidors Arturo Beltrán i Jordi Tena per a abordar la gestió municipal.

“Els ajuntaments són la primera línia de foc, com a administració més pròxima a la ciutadania, i totes i tots hem de fer un esforç per a ser més útils que mai als nostres veïns i veïnes. Per això, els grups en l'oposició tenen la labor de reforçar les mesures d'àmbit local amb propostes com les que ja estan aplicant i donant bons resultats als ajuntaments amb govern progressista”, ha afegit Blanch.

Amb relació a la gestió municipal, el secretari provincial ha destacat el treball realitzat pel grup municipal socialista en els pressupostos per a enguany “oferint diàleg i sempre anteposant l'interés general”.

Per part seua, Doménech i els dos regidors han apuntat la possibilitat d'activar el CdT de Morella per a la dinamització del municipi i la millora del transport entre els municipis pròxims.

Finalment, Blanch els ha traslladat la més sincera felicitació per la gestió que estan duent a terme i optimisme per a guanyar l'alcaldia.

En la reunió també han estat la secretària d'Organització i alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez; la vicesecretària i senadora, Ana Edo; el vicesecretari i president de la Diputació de Castelló, José Martí; la vicesecretària Mari Carmen Aguilella; el vicesecretari i alcalde de Sot de Ferrer, Ramón Martínez; la vicesecretària i diputada provincial, Ruth Sanz; el secretari d’acció municipal i alcalde de Vilafamés, Abel Ibáñez; el secretari comarcal i alcalde de Rossell, Evaristo Martí, i la secretària de Comunicació, Eva Redondo.

Pujar