4 de desembre de 2020 4/12/20

Blanch: “El feminisme és el pilar fonamental que ha de sustentar la democràcia”

Blanch: “El feminisme és el pilar fonamental que ha de sustentar la democràcia” - (foto 1)
  • El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló destaca que “l'amenaça de la ultradreta qüestionant els drets de les dones hui ha tingut una resposta contundent al carrer”

El PSPV-PSOE de la província de Castelló s'ha sumat hui a la manifestació convocada per l’Assamblea 8M amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona. Una àmplia representació del partit socialista encapçalada pel secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló, diputat autonòmic i membre de la Comissió de Polítiques d'Igualtat de Gènere i del Col·lectiu LGTBI, Ernest Blanch, s'ha donat cita en la plaça Maria Agustina per a defensar la igualtat entre homes i dones ja que “el feminisme és el pilar fonamental que ha de sustentar la democràcia, perquè sense feminisme no hi ha democràcia”, ha defensat Blanch.

Blanch ha ressaltat que el partit socialista “és un partit feminista” i que “hem avançat en la lluita per la igualtat entre homes i dones, però no és suficient”. “Cada desigualtat, cada discriminació, agressió sexual o assassinat d'una dona és un fracàs més com a societat. Per això, des del partit socialista continuarem impulsant mesures i recursos per a aconseguir una igualtat real i efectiva”, ha afegit.

A més, Blanch ha aprofitat per a mostrar la seua màxima repulsa per el “repugnant i masclista” comentari realitzat en Twitter cap a la vicesecretària General del PSOE, Adriana Lastra, i que va ser compartit per l'europarlamentari per la formació Vox, Hermann Tertsch. “Este tipus d'atacs de la ultradreta són els que ens han de fer seguir avant i dir ben alt que estem en un punt de no retorn. En la lluita per la igualtat, ni un pas arrere, i enfront de la ultradreta, més feminisme”, ha afirmat.

Per últim, el diputat autonòmic ha valorat l'avantprojecte de Llei de Llibertats Sexuals “amb la qual, novament, el nostre país se situa en l'avantguarda de la igualtat i de la lluita contra la violència de gènere, com sempre que ha governat el partit socialista”. “Som un govern feminista i estem orgullosos de ser pioners en la lluita contra totes les violències sexuals que pateixen les dones”, ha conclòs.

Pujar