21 de setembre de 2020 21/9/20

Blanch crida a una “mobilització absoluta” el 10-N per a garantir un govern "progressista, estable i que avance en drets socials"

Blanch crida a una “mobilització absoluta” el  10-N per a garantir un govern "progressista, estable i que avance en drets socials" - (foto 1)
  • El secretari general del PSPV a Castelló apel·la davant el Comité Electoral “a fer un esforç des de totes les agrupacions locals per a superar el bloqueig” a un Executiu de Pedro Sánchez

El Comité Electoral del PSPV de Castelló ja s'ha posat a treballar per a reforçar el lideratge socialista com a força política més votada a la província el pròxim 10-N. En una reunió conjunta del Comité i l'Executiva Provincial, el secretari general del PSPV a la província de Castelló, Ernest Blanch, ha cridat a una “mobilització absoluta” per a garantir un govern progressista, estable i que avance en drets socials “enfront d'una dreta que mostra la seua vertadera naturalesa davant l'exhumació de Franco o davant la igualtat de gènere”.

Blanch ha apel·lat a “fer un esforç des de totes les agrupacions locals per a superar el bloqueig” a un Govern de Pedro Sánchez perquè el 10-N “votem o govern progressista o més bloqueig”. El dirigent socialista ha recordat que “els governs del PSPV porten més de quatre anys demostrant que es pot governar d'una altra manera, que les polítiques centrades en les persones generen més oportunitats i major qualitat de vida”.

Per aquest motiu, Ernest Blanch ha recordat que “tenim molts elements positius i arguments que ens ajuden al fet que la ciutadania vote majoritàriament per un govern estable i coherent”. I ha afegit: “El 10-N ens juguem molt. Ens juguem retrocedir en drets o llibertats o avançar en ocupació i pensions dignes; en igualtat; en transformació digital; en justícia social i lluita contra les desigualtats i en una transició ecològica que mitigue el canvi climàtic”.

El director de campanya, Ramón Martínez, també ha subratllat la importància “d’aconseguir la participació necessària per a superar el bloqueig a un govern progressista liderat PSOE i que ens permeta afrontar els reptes socials que tenim per davant”. Martínez ha demanat “tornar a esforçar-se perquè el PSOE siga una altra vegada el partit que guanye les eleccions a les nostres comarques, com ja vam fer el 28-A i el 26-M”, amb l'objectiu d'aconseguir tres diputats i mantindre els tres senadors. “Aquesta és la millor garantia que des del Govern de Madrid donen resposta a les necessitats de la nostra gent i dels nostres territoris”, ha afirmat el director de campanya del PSPV a Castelló.

Pujar