elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de Benlloc reclama el repartiment de màscares per als xiquets del municipi

El PP de Benlloc reclama el repartiment de màscares per als xiquets del municipi

  El Partit Popular de Benlloc ha sol·licitat de manera formal a l'Ajuntament que adquirisca i repartisca màscares per a tots els xiquets de la localitat com a mesura de prevenció contra el coronavirus. La portaveu del Partit Popular en el municipi, Asun Queralt, ha explicat que “pensem que l'Ajuntament hauria de repartir màscares entre els xiquets d'entre 3 i 13 anys per a augmentar la seguretat en plena fase de desescalada”.

  La popular assenyala que “en altres poblacions s'està fent i, per desgràcia, en la localitat de Benlloc no s'han posat en marxa mesures en aquesta crisi” malgrat que “suposaria un gran alleujament per a les famílies del municipi i per a la població en general”.

  “No és obligatori que els xiquets isquen amb una màscara, però si porten una d'elles poden sentir-se més protegits quan no puguen mantindre les distàncies mínimes amb altres persones en les seues eixides. Les màscares d'adults no serveixen per a ells, encara que puguen adaptar-se als xiquets”, ha explicat la portaveu.

  En el mercat existeixen màscares d'un sol ús de protecció sanitària per a xiquets a partir de 4 anys i fins als 13 anys.

  Queralt ha explicat en la proposta del PP també s'estableix la necessitat de tindre un protocol de neteja dels carrers, del mobiliari urbà “i de tots els elements que requereixen d'una especial neteja” perquè “pensem que s'ha d'establir un protocol de desinfecció constant als carrers i més ara que es començarà a eixir”.

  La popular també ha sol·licitat que es mantinga de moment precintat les zones de jocs dels parcs ja que “tota la prevenció és poca” en aquest procés “i hem de protegir als veïns en primer lloc”.

  Pujar