26 de novembre de 2020 26/11/20

PP: "Bejís signa en bloc contra la privatització"

PP: "Bejís signa en bloc contra la privatització" - (foto 1)
  • En menys d'una setmana han aconseguit més del 40% de signatures d'una població que segons l'última dada de l'Institut Nacional d'Estadística se situa en 380 habitants

MÉS FOTOS
PP: "Bejís signa en bloc contra la privatització" - (foto 2)

Bejís ha aconseguit en menys d'una setmana més del 40% de signatures de veïns que s'oposen en bloc a la privatització de l'embotelladora promoguda per l'alcaldessa socialista María José Madrid. L'objectiu que s'ha marcat la localitat és posar fi “al desastre” que en opinió dels propis veïns provocaria la cessió de l'explotació del brollador dels Cloticos que és “font de vida per al nostre municipi”.

Amparo Capilla, regidora del PP que va votar en contra del procediment de privatització que l'alcaldessa socialista va portar a ple el passat 21 de febrer, ha reivindicat a l'alcaldessa “que escolte al seu poble”. “No es pot actuar a esquena d'un municipi que clama contra aquesta mesura. Som conscients que l'alcaldessa no viu a Bejís i potser per això desconeix la transcendència de privatitzar una activitat empresarial que ho és tot per al nostre poble. Però no per això ha d'ignorar als veïns”.

Són ells precisament els que han promogut una recollida de signatures que s'ha estés pels establiments i que ja compta amb prop del 50% de la població. “A poc a poc la gent es va assabentant que existeix la possibilitat de dir-li al PSPV que no privatitze i mostrar el seu rebuig amb el suport a una recollida de signatures que part del poble i que exigeix a la seua alcaldessa ser tinguda en compte”, ha explicat Capilla.

“Des del PP vam mostrar el nostre rebuig en ple i vam exigir que es paralitzara aquesta mesura que pot posar en perill el futur de Bejís. Hi ha beneficis, més de 130.000 euros en l'últim any, i s'han anat incrementant any rere any. No hi ha motiu per a privatitzar la nostra embotelladora. Ha de continuar sent una planta 100% pública, que empre al poble i que genere vida, que és el que ha fet durant les seues quasi 100 anys de vida. Lluitarem per a aconseguir-ho, perquè el PSPV ens escolte i ens atenga. Perquè el futur de Bejís no està en venda”.

Pujar